Неподалік Дністра оселився німець, який щоранку очищає береги річки від сміття, що залишили українці

Німець оселився з наметом неподалік Дністра й щоранку, прокинувшись, йде прибрати за відпочивальниками.

Фото: Наталя Цимбалюк/Facebook

Сміттєвий колапс – проблема, яка характерна для всієї України. Нещодавно показовий випадок трапився на Буковині. Тут чоловік щодня розпочинає свій ранок із прибирання берега Дністра, де відпочиває з сім’єю, повідомляють Патріоти України. Це іноземець з Німеччини, який часто приїжджає до України, бо його дружина є українкою, яка родом із цих місць.

Про це повідомила очільниця міста Новодністровськ на сторінці у Facebook Наталя Цимбалюк.

Відомо, що німець оселився з наметом неподалік Дністра й щоранку, прокинувшись, йде прибрати за відпочивальниками, які безсоромно залишають після себе купи непотребу.

Мер міста уточнила, що, ймовірно, головними забруднювачами є саме купальники, тоді як підприємці сміття прибирають. Крім того, тут за чистотою стежать комунальники.

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...