Непоганий старт: Україна має гарні шанси завтра на другу медаль Олімпіади-2020

Фехтування на Олімпіаді 2020: прогноз букмекерів, чоловіча шпага

На літніх Олімпійських іграх у Токіо в неділю, 25 липня, відбудеться другий змагальний день, під час якого будуть розіграні чергові медалі. Україна сподівається поповнити медальну скарбничку принаймні однією медаллю, зазначають Патріоти України.

Хто здобуде другу медаль для України

У чоловічій шпазі Україна буде представлена трьома спортсменами. Честь України будуть відстоювати Богдан Нікішин, Роман Свічкар та Ігор Рейзлін.

Чи не найбільші сподівання покладені на Рейзліна, який двічі підіймався на подіум чемпіонатів світу. У 2019 році Ігор став бронзовим призером в індивідуальній шпазі. У команді Рейзліну вдалося вибороти "срібло".

На відміну від більшості спортсменів, Рейзлін пропустить раунд 1/64 фіналу завдяки своєму рейтингу. Тому наразі перший суперник Рейзліна на Олімпіаді – не відомий.

Суперник Рейзліна по 1//32 визначиться у протистоянні титулованого швейцарця Беньяміна Штеффена та чемпіона Європи Павела Сухова, який виступає за Олімпійський комітет Росії.

Наразі українця Рейзліна вважають одним з фаворитів Олімпіади. Його перемогу у турнірі зі шпаги в букмекерській компанії Favbet оцінюють коефіцієнтом 2,75.

Головні суперника українця – чемпіон світу 2019 року в індивідуальній шпазі угорець Ґерґей Шіклоші та представник Олімпійського комітету Росії Сергій Біда.

Саме Біда переміг Рейзліна у півфіналі чемпіонату світу-2019, але програв Шіклоші у фіналі. Букмекери пропонують коефіцієнт 2,25 на те, що Шіклоші виграє "золото" Олімпіади. Якщо ж це вдасться Біді – коефіцієнт 3,25.

Зауважимо, що на шляху до потенційно фіналу Рейзлін зустрінетьс з Бідою, а не Шіклоші. Наш спортсмен може зустрітися з Бідою у півфіналі.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...