Неповнолітнього школяра підозрюють у смертельному наїзді на 11-річну україночку

У Миколаєві 15-річного підлітка підозрюють у смертельному наїзді на 11-річну дівчинку. Вона йшла нерегульованим пішохідним переходом, коли на неї налетіла "Славута" й зникла з місця ДТП, зазначають Патріоти України.

Аварія сталася 17 вересня близько 19:20 біля будинку № 20 по вул. Степовій. Покинуте авто розшукали згодом, повідомили у відділі комунікації обласної поліції 18 вересня.

"Водій автомобіля "Славута" світло-зеленого кольору збив 11-річну дівчинку-пішохода, що перетинала дорогу. Дитина від отриманих травм померла дорогою до лікарні. Покинуте авто з характерними для ДТП пошкодженнями знайшли за кілька кілометрів. А через деякий час встановили трьох осіб, які були у транспортному засобі. За попередньою інформацією, автівкою міг керувати 15-річний місцевий мешканець", - розповіли поліцейські.

Слідчі відкрили кримінальне провадження. Призначили низку експертиз, за висновками яких у тому числі буде достовірно встановлено, хто саме керував автомобілем у момент автопригоди. Встановлюють всі обставини ДТП та її причини.

Мінус майже 20 тис. посад: В Україні почнуться масові скорочення - ось хто потрапить під удар

вівторок, 19 березень 2024, 8:05

В Україні з 1 квітня 2024 року відбудеться скорочення вакантних штатних посад у системі державних органів влади. Планується. що скорочення торкнеться 19,3 тисячі посад. Про це йдеться на сайті Міністерства фінансів України, передають Патріоти України. ...

Викликав на розмову у безлюдному місці: В Індії чоловік відрубав руку коханій, яка зібралася заміж за іншого

вівторок, 19 березень 2024, 7:38

В Індії молодий чоловік посварився із коханою через те, що її вирішили видати заміж за іншого, і відрубав їй руку, передають Патріоти України. 25-річний Ринку з округу Уннао штату Уттар-Прадеш кілька місяців зустрічався із дівчиною. Попри це, сім'я інд...