"Неправильно носить одежду народа, к которому не имеешь отношения": Росіянин з Маріуполя розповів, чому не носить українську вишиванку (відео)

Журналісти видання 0629.com.ua провели опитування серед жителів Маріуполя (Донецька область), запитавши про їхнє ставлення до української вишиванки напередодні національного свята, повідомляють Патріоти України.

На вулицях міста журналістка поцікавилася, чи мають маріупольчани вишиванки і хотіли б їх придбати. Більшість опитаних відповіли, що добре ставляться до українського національного свята і до вишиванки, яка є національним та історичним символом українського народу. При цьому користувачі звернули увагу на відповідь росіянина.

"Вышиванки у меня нет и не собираюсь покупать. Я по национальности не украинец, чего мне вышиванку носить? А во-вторых, она мне не нравится. Она мне не нравится по виду. Если бы я родился в Украине, может быть, ее и носил. Чего мне носить другого народа национальную одежду? Я живу в Мариуполе 8 лет, но родился в Орле (Россия). Это в принципе неправильно носить одежду того народа, к которому ты не имеешь отношения. Я так считаю", - заявив чоловік.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...