Неприємний "сюрприз" для відпочивальників:На курорті під Одесою з'явилися величезні медузи (відео)

У Чорному морі в районі Одеси з'явилися великі медузи корнерот. Відповідне відео опубліковано в YouTube, передають Патріоти України.

Як сказано в підписі до відео, воно знято на дикому пляжі Фонтанки. "Така медуза може обпалити ваші слизові, тому не відкривайте в воді очі і рот!", - попереджає автор.

Жінка засняла велику красиву медузу, яку добре видно в чистій морській воді. Прибоєм її виносило до берега, але жінка вирішила врятувати її і за допомогою плавального кола відштовхнути назад в воду.

Українки винайшли новий спосіб сховати своїх чоловіків від мобілізації (відео)

вівторок, 7 травень 2024, 22:27

В Україні деякі жінки йдуть служити у ЗСУ, щоб домогтися відстрочки від мобілізації для своїх чоловіків. Про це розповідається на сторінці Адвокатської агенції "Пані в законі", передають Патріоти України. "Дзвонила жінка і питала - якщо вона піде служи...

"Це було найжахливіше": Археологів вразили скелети без рук та ніг, знайдені на зруйнованій базі Гітлера (фото)

вівторок, 7 травень 2024, 22:16

Археологи-любителі знайшли п’ять людських скелетів без рук і ніг на території комплексу "Вовче лігво" (Wolfsschanze) – місця базування ставки Адольфа Гітлера в часи Другої Світової війни, а сьогодні популярного туристичного об'єкту. І науковці не впевн...