Нерухомість у Лондоні і Києві та відпочинок за 5 річних зарплат: Цікаві подробиці про захмарні багатства Кернеса (відео)

Істотна частина багатств політика записана на його цивільну дружину Оксану Гайсинську.

Геннадій Кернес. Фото: Forbes Україна.

Журналісти розкрили майно скандального мера Харкова Геннадія Кернеса, яке записано на його родичів. У розслідуванні "Наші гроші" наголошується, що істотна частина багатств політика записана на його цивільну дружину Оксану Гайсинську, передають Патріоти України.

Авто

Із 2019 року Гайсинська володіла Bentley Brooklands, Rolls-royce Ghost, BMW x-6, Audi A8. Загалом на момент покупки вони коштували 700 тисяч доларів.

Пасинок Кернеса також їздить на дорогих автомобілях, які записані на його маму Оксану Гайсинську. Так, у 21 рік хлопець став власником Porche Panamera.

Нерухомість

Із 2015 року цивільна дружина Кернеса володіє квартирою в центрі столиці України, загальна площа якої 150 кв.м. Приблизна її вартість – 25 млн грн. Гайсинська має дві квартири в Харкові, загальна площа яких 300 кв.м., вартістю 300 тисяч доларів.

Журналісти також знайшли фото дружини Кернеса в Лондоні біля одного з будинків на вулиці Бейкер стріт. Найімовірніше, саме в цьому будинку проживає син Гайсинської Родіон. Варто зазначити, що оренда квартири в цьому будинку на три роки коштує приблизно 390 тис доларів.

Відпочинок

За інформацією розслідувачів, Кернес разом із дружиною відпочивали в одному з фешенебельних готелів на Мальдівах (65 тисяч гривень на добу). Тижневий відпочинок на двох обійдеться практично в 500 тисяч гривень, що становить п'ятирічну офіційну зарплату мера.

Однак, це не найдорожчий відпочинок, який був у пари. Так, відпочинок в одному з готелів коштував Кернесу практично 1,5 млн грн.

Бізнес

Офіційна частина бізнесу Кернеса, за словами журналістів, належить його дружині, а одній з її компаній належить торгова площа в Харкові. Протягом декількох років міськрада віддавала в оренду компанії Гайсинської цю землю, а згодом фірма приватизувала цю ділянку. Також у бізнес-імперію Кернеса входять кілька компаній, які займаються нерухомістю та медіа.

Джерело: bihus.info

Карма? В окупованому Криму вантажівка загарбників роздавила авто колишнього "топчиновника", він загинув

вівторок, 19 березень 2024, 10:25

У ДТП з російськими військовими загинув колишній голова Кримавтодору Дмитро Кривенко, . Як повідомляють російські ЗМІ та кримські пабліки, Кривенко загинув сьогодні, 18 березня, на одній із кримських трас. Авто колишнього чиновника лоб в лоб зіткнулося...

"Пляжі Ірану і КНДР чекають вас": Соловйов запропонував достойну "альтернативу" росіянам амість Європи

вівторок, 19 березень 2024, 10:22

Російські пропагандисти на шоу рупора Кремля Володимира Соловйова поскаржилися на те, як "важко" жити без відпочинку в Парижі та на Лазурному березі. Соловйов своєю чергою запропонував альтернативу – "курорти" Ірану та Північної Кореї, передають Патріо...