Нещасна була на сьомому місяці: На Харківщині чоловік вбив вагітну дружину (фото)

На тілі 37-річної жінки експерти виявили численні тілесні ушкодження.

На Харківщині поліцейські затримали раніше судимого 48-річного чоловіка за підозрою у вбивстві вагітної дружини, повідомляють Патріоти України.

Як інформує відділ комунікації Головного управління Національної поліції у Харківській області, 23 вересня до правоохоронців надійшло повідомлення про те, що в одному з домоволодінь села Стара Покровка виявлено тіло жінки з тілесними ушкодженнями. На тілі 37-річної жінки експерти виявили численні тілесні ушкодження. Також з’ясувалося, що вона перебувала на сьомому місяці вагітності.

Поліцейські встановили, що до вбивства причетний чоловік жінки, який раніше відбував покарання за нанесення людині тяжких тілесних ушкоджень. За кілька годин поліцейські затримали зловмисника в селищі Рогань.

«В ході досудового розслідування було з’ясовано, що 21 вересня між подружжям сталася сварка. Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, чоловік почав наносити своїй дружині чисельні удари. Від отриманих травм жінка померла», - йдеться у повідомленні.

Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за п. 2 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді довічного позбавлення волі.

Слідчі Чугуївського відділу поліції повідомили чоловіку про підозру у скоєнні даного кримінального правопорушення. Зловмисник затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...