Нещасна марно намагалася втриматися: У Києві чоловік скинув співмешканку із сьомого поверху (відео)

Правоохоронці затримали у Києві 55-річного чоловіка, який під час сварки скинув свою співмешканку з балкона на сьомому поверсі будинку на вулиці Оноре де Бальзака. Про це у середу, 25 серпня, повідомили у столичному управлінні Національної поліції, передають Патріоти України.

Свідком події стала місцева жителька. «Між чоловіком і потерпілою виник конфлікт, в ході якого фігурант виштовхав жінку за межі балкона, докладаючи всіх зусиль, щоб вона не втрималася і впала. Цю подію побачила перехожа, яка намагалася перешкодити діям чоловіка і просила його зупинитися, проте він її не послухав» , — розповів начальник Деснянського управління поліції Юрій Герасименко.

Від отриманих унаслідок падіння травм 37-річна жінка загинула на місці. Стосовно затриманого розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 КК України (умисне вбивство). Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі.

Можна загадувати бажання: На Великдень у небі над Землею пройде найінтенсивніший зорепад століття

п’ятниця, 3 травень 2024, 18:56

Якщо ви коли-небудь хотіли спостерігати, як уламки комети Галлея перетинають верхні шари атмосфери Землі, цей тиждень - ваш шанс.Метеорний дощ (зорепад) Ета-Аквариди буде найбільш насиченим до 10 травня, а пік шоу припаде на передсвітанковий час 5 трав...

Врятувати не вдалося: У Луцьку через отруєння невідомою речовиною помер 2-річний хлопчик

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:30

Правоохоронці розслідують смерть дворічної дитини у Луцьку. Попередньо відомо, що хлопчик помер він отруєння невідомою речовиною, передають Патріоти України. Що відомо про смерть дитини. Так, інформація про смерть 2-річного хлопчика у Луцьку надійшла п...