Нещасна померла в лікарні: У Харкові чоловік вбив продавчиню через пошкоджені гривні

У Харкові чоловік вбив продавчиню, бо жінка нібито відмовилась приймати пошкоджені купюри. Про це йдеться у вироку Червонозаводського районного суду м. Харкова від 15 липня 2024 року, передають Патріоти України.

За даними суду, трагедія сталась у квітні 2018 року у першій половині дня. Підозрюваний у магазині "Продукти" в Харкові розбив пляшку та нею жорстоко порізав продавчиню. Після цього він відтягнув ще живу жінку до підсобного приміщення та закрив вхід до магазину стільцем, щоб потерпілу не знайшли.

Коли люди все ж виявили тяжкопоранену жінку, її госпіталізували, проте потерпіла померла у лікарні.

На суді чоловік лише частково визнав провину. Він заявив, що, мовляв, не мав наміру вбивати жінку, а хотів лише її налякати. За його словами, причиною розправи стало те, що продавчиня відмовилась приймати пошкоджену купюру.

Після вбивства чоловік поспішив на електричку, проте згодом його затримала поліція. Свою жертву підсудний звинувачував у тому, що вона поводилась зухвало та агресивно.

Проте на суді свідки повідомили, що жінка була завжди привітною. Чоловік покійної додав, що його дружина ніколи не була агресивною, проте вміла за себе постояти.

Суд проаналізував матеріали справи та визнав чоловіка винним за п.13 ч. 2 ст. 115 КК України та засудив до 14 років позбавлення волі. Також він повинен сплатити родині жертви мільйон гривень моральної компенсації.

"Ми вам показали його пошукову табичку": Клименко відповів, чому вбивця обрав першою жертвою Фаріон

п’ятниця, 26 липень 2024, 21:30

У списку потенційних жертв підозрюваного у вбивстві Ірини Фаріон був також народний депутат від партії "Слуга народу" Максим Бужанський, заявив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко на спільному брифінгу правоохоронців у Львові, передають Патріоти Укр...

Військові – не раби!

п’ятниця, 26 липень 2024, 21:29

Ворожі пабліки носять-зловтішаються тезу Стефанчука про те, що до кінця війни не буде демобілізації. “Да паслєднєго укрАінца», оце усе. Але брехня в тому, що вони змішують поняття демобілізації (припинення процесу мобілізації), і звільнення військовосл...