Нещасна в лікарні: В Одесі Range Rover збив дитину на "зебрі", винуватцем ДТП назвали відомого бізнесмена (фото, відео)

В Одесі водій позашляховика Range Rover 8 червня збив 10-річну дівчинку на пішохідному переході, коли та перетинала дорогу на зелене світло світлофора. Адвокат сім'ї потерпілої заявив, що в аварії брав участь відомий бізнесмен, власник готелю "Одеський дворик" Геннадій Коган, передають Патріоти України.

Крім того, юрист Сергій Пушкаренко надав журналістам відео з місця дорожньо-транспортної пригоди в Семафорному провулку. На записі видно, що чоловік після аварії вибачався перед мамою дівчинки, пропонував зателефонувати головному лікарю обласної лікарні, щоб там прийняли дитину. Втім, поліцію та швидку перед цим викликали очевидці. "Я її [дівчинку] не бачив, клянуся! Вона з-за іншої машини вибігла!" – виправдався водій.

Матір постраждалої обурювалася, як можна було не помітити дитину, яка йшла по "зебрі". Медики виявили у дитини садна та забиті місця м'яких тканин. Пацієнтці також проведуть МРТ, яке призначене на 9 червня.
За даними "Думської", водій почав вимагати у батьків постраждалої не надавати інциденту розголосу. В іншому випадку він погрожує не дати їм грошей на лікування.

"На жаль, поки що важко сказати, в якому статусі перебуває водій – усе залежить від результатів обстеження. Якщо травми легкі, то винуватець ДТП може відбутися адміністративним покаранням – штрафом і компенсацією моральної шкоди", – зазначив адвокат.

Військовозобов'язані не зможуть отримати паспорти за кордоном, але є винятки (список)

середа, 24 квітень 2024, 21:30

Деякі громадяни призовного віку, попри нову урядову заборону, зможуть отримати закордонні паспорти за межами України. Передбачена низка винятків. Про це йдеться у постанові уряду від 23 квітня, передають Патріоти України. Відповідно до документа, отрим...

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20