Нещасна втратила забагато крові: На Сумщині чоловік напоїв жінку та зґвалтував до смерті (фото)

Під Сумами 45-річний чоловік після вживання алкоголю зі своєю 53-річною знайомою скористався її безпорадним станом і зґвалтував, після чого залишив помирати. Про це 25 січня передали в прес-службі Сумської обласної прокуратури, передають Патріоти України.

Зловмисник був затриманий, і тепер йому загрожує термін до 15 років позбавлення волі. Трагічний випадок стався в місті Кролевець 23 листопада 2021-го. Як було встановлено, чоловік покликав знайому до себе у квартиру, де вони розпивали спиртне. Потім ґвалтівник поглумився над безпорадною гостею "з використанням предмета".

"Попри те, що потерпіла була без свідомості, при цьому в неї була кровотеча, чоловік не викликав медиків. У результаті отриманих ушкоджень 53-річна жінка померла", - розповіли в прокуратурі.

Дії обвинуваченого були кваліфіковані за ч. 5 ст. 152 (вчинення дій сексуального характеру, пов'язаних із проникненням в тіло іншої особи з використанням іншого предмета, без добровільної згоди потерпілої особи, що спричинили тяжкі наслідки) та ч. 3 ст. 135 (залишені без допомоги особи, яка перебуває в небезпечному для життя стані) КК України.

Тепер Кролевецький відділ Конотопської окружної прокуратури затвердив і направив до суду обвинувальний акт щодо затриманого. За скоєне йому загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...