Нещасна загинула на місці: У Львові жінка викинула з вікна маленьку дитину, обставини шокують

У понеділок, 10 травня, у Львові жінка, яка страждає від психічної хвороби, викинула з вікна багатоповерхівки свою дворічну дитину. Про це повідомили на сайті "Варта 1" з посиланням на джерела в поліції, передають Патріоти України.

Цей трагічний випадок стався в мікрорайоні Рясне. З багатоповерхового будинку на вулиці Шевченка з вікна восьмого поверху випала дворічна дитина.

Поліція затримала матір дитини, яку підозрюють в причетності до вбивства. Жінці інкримінується вчинення злочину, передбаченого ст. 115 КПК України (умисне вбивство). За інформацією поліцейських, жінка страждає на психічні розлади. Обставини події встановлюються.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...