Нещасні птахи гинуть: У російському Бєлгороді почали травити голубів, надивившись пропаганди про "біолабораторії" в Україні (відео)

У російському місті Бєлгород місцеві жителі почали цькувати голубів, боячись, що вони розносять біологічну зброю з України. Фейк про "біолабораторії" пропагандисти почали розганяти після вторгнення Росії в Україну, передають Патріоти України.

Відео із отруєними птахами на своєму каналі в Telegram оприлюднив радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко у вівторок, 5 квітня. На кадрах місцевий житель показує померлих голубів в одному із дворів Бєлгорода та припускає, що їх отруїли.

"У Бєлгороді юродиве стадо, одурманене розпропагандою, вирішило по-своєму боротися зі світовою змовою проти параші – потривили на подвір'ї голубів. Маразм та стрімку деградацію рашистського населення можна пояснити лише одним – помилкою еволюції!" – написав Геращенко.

Раніше в під'їзді однієї з багатоповерхівок Бєлгорода мешканка розвісила оголошення із закликом не годувати голубів. Росіянка повторила пропагандистський наратив про те, що в Україні нібито інфікують птахів холерою і чумою. Вона написала, що таких "лабораторій США" в Україні вже 36, а вони працюють понад двадцять років.

Зазначимо, що жодних "лабораторій" в Україні немає, ця інформація – безглуздий фейк, вигаданий у Росії. Вперше інформацію про біозброю в Україні розповсюдило міністерство оборони Росії. Там заявили, що знають щодо проєкту США про лабораторії в Україні з "вивчення поширення небезпечних інфекцій птахами, що мігрують".

Щось не поділили: У Дніпрі сталася стрілянина між дівчатами на вулиці

понеділок, 29 квітень 2024, 17:17

У Дніпрі біля кафе в одному з районів міста неповнолітня дівчина вистрілила в іншу з предмету, схожого на пістолет. Про це повідомили на сторінці у Facebook поліції Дніпропетровщини, передають Патріоти України. "Біля одного з кафе в Амур-Нижньодніпровс...

Бережіть голови! Сильна магнітна буря тероризуватиме українців протягом кількох днів

понеділок, 29 квітень 2024, 16:56

Квітневі магнітні бурі поволі перейдуть у травневі - магнітосфера Землі буде доволі неспокійною, передають Патріоти України. Як повідомляє «ТСН», 29 квітня очікується сонячна активність з К-індексом 5 (червоний рівень), що відповідає сильній бурі, здат...