Нещасний випадок у прямому ефірі: Телеведуча ВВС показала середній палець своїм глядачам (відео)

Телеведуча британського каналу ВВС Мар'ям Моширі потрапила в скандал, який розгорівся навколо її жартівливого жесту в прямому ефірі. Дикторка, готуючись до випуску новин, вирішила показати середній палець друзям за камерою, проте свідками цього стали всі глядачі.

Дехто з них обурився через поведінку обличчя авторитетного телеканалу, тому Мар'ям Моширі вибачилася перед ними в X, який раніше називався Twitter, та пояснила, чому так вчинила.

За словами телеведучої, вона відраховувала час до початку ефіру, а в кінці вирішила пожартувати з колегами, показавши їм середній палець. Знімальна команда начебто на це відреагувала з гумором, а глядачі могти не зрозуміти локального жарту.

"Я вдавала, що веду зворотний відлік, коли режисер відраховував від 10 до 0 пальцями, щоб показати число. Тобто, від 10 пальців до одного. Коли ми дійшли до 1, я жартома повернула палець, не розуміючи, що це буде знято на камеру. Це був особистий жарт із командою, і мені дуже шкода, що він вийшов в ефір! Я не хотіла, щоб це сталося, і мені шкода, якщо я когось образила чи засмутила", – написала британка.

Додамо, що казус стався в середу о 12 годині дня за британським часом на світовому каналі BBC News. Канал у Великій Британії показував "Питання прем'єр-міністра".

Глядачі відреагували на ситуацію по-різному: дехто звинуватив ведучу в непрофесіоналізмі та зневажливому ставленні до роботи, а інші пожартували, що хотіли б показати те саме своїм колегам.


Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...