Нещасний загинув на місці: Під Кропивницьким робочий жорстоко розправився зі своїм начальником (відео)

Під Кропивницьким місцевий житель вбив свого керівника, підірвавши його автомобіль. Про це повідомляє прес-служба поліції Кіровоградської області, передають Патріоти України.

Трагедія сталася 21 січня приблизно о 17:00. В одному з населених пунктів зазначеного району біля воріт приватного будинку прогримів вибух. В результаті загинув 64-річний чоловік.

На місце прибули правоохоронці та встановили, що вибухнула граната Ф-1. Поліцейські відпрацювали робочі і близькі зв'язки потерпілого, встановили коло осіб, з якими людина мала конфлікти.

Підозрюваним виявився 34-річний місцевий житель, робітник установи, де працював потерпілий. Чоловік в нетверезому стані на грунті сварки з керівником вирішив підірвати його авто і заклав вибуховий пристрій. Щоб відвести від себе підозру, чоловік заявив в поліцію, що під своєю машиною також знайшов вибухівку.

Правоохоронці повідомили чоловікові про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України "Умисне вбивство". Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на термін від 10 до 15 років, або довічне ув'язнення. Суд обрав для чоловіка запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком 60 діб.

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...

Закликав до захоплення України: СБУ оголосила підозру відомому пропутінському музиканту

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:52

Служба безпеки України повідомила про підозру прокремлівському музиканту, який агітував за Путіна на окупованому Донбасі. Йдеться про музиканта Олексія "Джанго" Піддубного, який публічно виправдовує російську збройну агресію проти України. Йому загрожу...