Нещастя в галереї Тейт у Лондоні: Стало відомо, чому підліток скинув малюка із 10-го поверху

17-річний юнак страждає на шизофренію і у нього часто бувають напади агресії.

Стали відомі подробиці інциденту, що стався 4 серпня в одному з найвідоміших музеїв світу - лондонській галереї Тейт Модерн. 17-річний підліток скинув з оглядової платформи, що знаходиться на десятому поверсі будівлі, шестирічного хлопчика, вирвавши дитину з рук матері. Хлопчик, який виявився французом за національністю, знаходиться в лікарні у важкому стані. Однак лікарі сподіваються, що він виживе, інформують Патріоти України.

Як пише видання Daily Mail, підліток, чиє ім'я не розголошується, страждає на шизофренію і у нього часто бувають напади агресії. При цьому, як кажуть медичні працівники, він відрізняться дуже високим інтелектом. Виходити на вулицю і в громадські місця він може лише в супроводі двох опікунів. Однак, якимось чином хлопцю вдалося вислизнути від своїх наглядачів.
У галереї він привернув до себе увагу відвідувачів дивною поведінкою. До того, як скинути вниз маленького туриста з Франції, він переслідував інших дітей, чиї батьки поспішили відвести своїх малюків подалі від неадекватного хлопця, який відрізняється високим зростом і міцною статурою.
Після того, як підліток викинув дитину з оглядової платформи, його схопили чоловіки-відвідувачі. Один з них ударив його в обличчя. Юнак мовчав, не виявляв жодних емоцій і не чинив опору. Його замкнули в туалеті до прибуття поліції.
Перелякана мати малюка намагалася перелізти через огорожу, щоб дістатися до своєї дитини, що впала на виступаючий дах п'ятого поверху. Її довелося утримувати силою. Пізніше на питання, чому він це зробив, затриманий відповів поліцейським, що у всьому «винні соціальні служби».

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...