Нещодавно одружився: Зірка "Вар'яти-шоу" вперше стане батьком (фото)

​Володимир Жогло мріє про велику сім'ю.

Зірка гумористичного «Вар'яти-шоу» Володимир Жогло, який місяць тому одружився на своїй дівчині Ірині, вперше стане батьком, повідомляють Патріоти України.

Молоді спочатку розписалися в рагсі, а потім зіграли весілля у Львівській області у вузькому колі близьких родичів. «Це було весілля закритого типу, в сімейному колі з дотриманням правил карантину. Не було нічого на широку ногу або лакшери», - розповів "Новому каналу" Володимир.

У новій родині скоро з'явиться малюк. Ірина показала на фото помітно округлий животик. Судячи з форм молодої дружини гумориста, чекати появи первістка залишилося не довго.


Володимир мріє про велику сім'ю. Раніше він говорив в інтерв'ю, що хоче трьох дітей. Навіть імена для них придумав. «Я хочу трьох дітей, тому що і нас в родині троє. Уже й імена придумав. Старшого сина назву Ярослав. Право назвати дочку віддам дружині. А молодшого сина - чи Матвій, або Максим», - сказав Володимир.

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...