Нещодавно повернулася з полону: У Дніпрі під завалами опинилася героїня "Азовсталі"

У Дніпрі продовжуються пошукові роботи на місці влучання російської ракети у багатоповерховий житловий будинок. Під завалами опинилася героїня "Азовсталі", яка недавно вийшла з російського полону. Про це повідомила донька жінки Русана Бабкіна на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

За її словами, у момент трагедії у будинку, куди влучила путінська армія, перебували її мама, сестра та бабуся. "Вихідний день, субота, мама мала бути на службі, ЗСУ, але залишилась вдома через ОРЗ, сестра наводила лад в черговій орендованій квартирі, бабуся на кухні тільки закінчила смажити чебуреки...", – зазначила Русана.

Вона додала, що о 15:07 говорила з мамою телефоном, та розмова тривала 2 хвилини та 5 секунд. Більше на зв'язок рідні дівчини не виходили.

Русана уточнила, що її тато і мама з першого дня широкомасштабної війни стали на захист Маріуполя. Вони обоє були на "Азовсталі", звідки вийшли за наказом командування 17 травня. Після цього вони потрапили до російського полону. Батько дівчини й досі перебуває у руках окупантів, а маму звільнили під час "жіночого" обміну у жовтні.

Сестра Русани виїжджала з Харкова, який невпинно обстрілювала путінська армія, 5 березня. Сама дівчина разом з бабусею 20 березня 2022 року виїхала через Нову Ялту до Дніпра.

Варто зазначити, що з'явилися оновлені дані про кількість загиблих і поранених після російського ракетного удару у Дніпрі. Станом на 17:30 неділі, 15 січня, знайдено тіла 30 осіб (із них 1 дитина), поранення отримали 75 (із них 13 дітей). 9-річна дівчинка перебуває у тяжкому стані. Врятовано 39 мешканців будинку на житловому масиві Перемога (у тому числі шість неповнолітніх).

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...

Дуже бояться: Британська розвідка пояснила, як зміна командування вплинула на діяльність флоту РФ

четвер, 18 квітень 2024, 17:50

Після заміни командувача у березні 2024 року Чорноморський флот РФ проявляє найменшу активність від початку повномасштабного вторгнення. Про це повідомляє міністерство оборони великої Британії із посиланням на дані розвідки, передають Патріоти України....