Нещодавно приїхав до родичів: Затримано підозрюваного у звірячому вбивстві дівчини під Кропивницьким (фото)

Батьки дівчини повідомили про зникнення доньки в обід, 1 листопада, а ввечері правоохоронці виявили тіло потерпілої з ознаками насильницької смерті.

У Кіровоградській області затримали 23-річного чоловіка, якого підозрюють у згвалтуванні та вбивстві 22-річної дівчини. Про це повідомляє Сектор комунікації поліції Кіровоградської області, передають Патріоти України.

Батьки дівчини повідомили про зникнення доньки в обід, 1 листопада, а ввечері правоохоронці виявили тіло потерпілої з ознаками насильницької смерті. "Правоохоронцями з використанням зображення, отриманого з камер відеоспостереження, було складено орієнтування, опитувалися місцеві жителі. У результаті проведених заходів поліцейськими встановлено особу громадина та отримано фактичні дані, які свідчать про його причетність до скоєння особливо тяжкого злочину. Ним виявився 23-річний раніше не судимий чоловік, житель сусіднього району, який лише нещодавно оселився в місті Мала Виска у будинку, який належить його родичам", - йдеться в повідомленні.

Чоловіка затримали, йому повідомили про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України"Умисне вбивство". Санкція статті передбачає за ці дії покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне ув’язнення.

Треба обов’язково мати при собі: Без яких документів транспорт затримають на блокпосту

середа, 15 травень 2024, 3:25

Під час дії воєнного стану на блокпостах в усіх водіїв автомобілів можуть перевіряти документи, адже за новим законом про мобілізацію, чоловікам від 18 до 60 років треба мати при собі військово-обліковий документ. Про це у коментарі РБК-Україна сказав ...

Побиття дівчини представником ТЦК у Одесі: У командуванні Південь відео назвали "роботою на ворога"

вівторок, 14 травень 2024, 23:41

Керівництво оперативного командування Південь звернулося до правоохоронців щодо інциденту з дівчиною та представниками ТЦК в Одесі. Про це йдеться в заяві ОК Південь, передають Патріоти України. Також керівництво хоче дізнатися, у чиїх інтересах був ко...