Нещодавно став батьком: Нові подробиці вбивства поліцейського під Києвом

2 травня у Антона Павленка народився син, його дружина на даний момент все ще перебуває в лікарні.
На місці вбивства поліцейського. Фото: ТСН.

Майор поліції Антон Павленко, якого вночі на 5 травня застрелили біля кафе під Києвом, днями вперше став батьком і в ніч вбивства святкував свій день народження, повідомляють Патріоти України.

Так, 2 травня у Павленка народився син, його дружина на даний момент все ще перебуває в лікарні. Тому в ніч на неділю правоохоронець з друзями відзначав відразу дві великі події - свій день народження і народження первістка.

Цікаво, що в цьому році на Павленка вже було скоєно замах. У січні в нього стріляли у дворі будинку, в якому він жив. Тоді поліцейський дивом вижив - куля влучила в голову і сильно пошкодила ніс. На пластичну операцію збирали гроші всією сім'єю, а нападників так і не знайшли. Зазначається, що ресторан, біля якого стався напад, досі закрито, а нападників ще не знайшли.

Джерело: ТСН.ua

Сумнівний крок: Експерт пояснив, які обмеження чекають на українців призовного віку за кордоном і як їм діяти

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:50

Чоловіки призовного віку, які перебувають за кордоном, для будь-якої взаємодії з державними органами тепер мають повертатися до України. За кордоном наразі недоступні будь-які консульські послуги, окрім видачі документа для повернення. З точки зору пра...

"Не терпіла зухвальства і зайвого пафосу": На фронті загинула військовослужбовиця та журналістка Алла Пушкарчук

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:22

Дівчина пішла на війну ще у 2014-му, залишила світ мистецтва, навчання в університеті Карпенка-Карого і омріяну кар'єру театрознавиці. . За словами Крапивенка, коли Пушкарчук взяли в команду "Тижня", вона зросла від новинаря до повноцінної культурно...