Кіт Арахіс підкорив мережу незвичною "заячою" мордочкою та вухами (фото)

Особливий кіт Арахіс потрапив до притулку для тварин, коли його господар помер. Котик частково сліпий і глухий, але це не головна його особливість. Арахіс схожий на зайчика: з близько посадженими вушками і гострою мордочкою. У нього вузькі розрізи очей і широкий рот, що іноді не закривається, зазначають Патріоти України.

Кіт потрапив до притулку разом з 9 іншими котами. Річ у тім, що його власник помер, а доглядати за муркотунами більше не було кому. Коли Арахіса вперше побачили працівники притулку – одразу ж зрозуміли: кіт надто особливий, тому потребуватиме особливого догляду і любові.

У притулку не були впевнені, що саме так змінило зовнішність кота. Чи це пов’язано з чимось, що з ним сталося у минулому, чи він просто народився таким – на жаль, незрозуміло. Приблизно його вік становить 8 років.

Втім, усім довкола було ясно одне – Арахіс абсолютно чарівний. Почувши історію цього особливого кота, по нього у притулок прийшла жінка Сідней Бенхем. Зізнається: вперше побачивши його, вже не могла відмовитися від нього.

"Коли я побачила його, я знала, що не можу залишити його там", – сказала нова власниця.

Сідней зізнається: Арахіс – незалежна особистість. Він люблячий і добрий, любить грати з руками і жувати пальці на ногах. Інколи кіт навмисно ігнорує хазяйку чи робить такі речі, які дратують Сідні. "Інвалідність ніяк не зупиняє його! Він безмежний!" – ділиться нова господиня.


Точно дізнатися, що пережив Арахіс у своєму житті, вже неможливо. Але зараз він у безпеці та любові – у домі, де нарешті може вийти зі своєї шкаралупи та продемонструвати свою унікальність.

Залужний знов з'явився на публіці: Чим здивував улюблений генерал українців після тривалої інформаційної тиші

четвер, 9 травень 2024, 2:35

Колишній головнокомандувач ЗСУ, який довго не з'являвся на публіці після відставки з посади, активізувався в медійному полі та соцмережах. Спочатку він опублікував на своїй сторінці в Facebook фото, а згодом зустрівся з однією з українських співачок і ...

Його спроба перемоги: Представник Фінляндії на Євробачення-2024 вийшов на сцену без трусів (відео)

четвер, 9 травень 2024, 1:45

Представник Фінляндії на "Євробаченні-2024" Windows95man вийшов на сцену наймасштабнішого пісенного конкурсу континенту в дуже зухвалому образі. Він з'явився на сцені у великому яйці, зробленому з джинсів, а потім воно відкрилося і стало зрозуміло, що ...