Несподіване рішення: Мешканець Дніпра сховав викрадений мотоцикл... на кухні (фото)

У Дніпрі чоловік вкрав мотоцикл, припаркований біля місцевого магазину, поки власник транспорту скуплявся. Потерпілий відразу звернувся до правоохоронців. Про це інформує пресслужба поліції Дніпропетровської області, передають Патріоти України.

"Злочин стався 11 березня близько 19.50 біля одного з магазинів по вулиці Янтарній в Індустріальному районі міста. Власник залишив мотоцикл на парковці та здійснював покупки, а коли через 10 хвилин повернувся - транспортного засобу вже не виявив", - йдеться в повідомленні.

Працівники кримінальної пліції піл час пошуків зловмисника та мотоцикла встановили, що злочин скоїв 39-річний мешканець Дніпра. Мототранспорт поліцейські виявили на кухні його помешкання. Транспорт вилучили та повернули власнику, а порушнику оголосили про підозру.

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...