Несподівані наслідки: У одесита, що погрожував людям іграшковим пістолетом, знайшли... плантацію коноплі (фото)

В Одесі у чоловіка, який цілився у людей з іграшкового пістолета, знайшли справжню зброю та плантацію коноплі, передають Патріоти України.

Як розповіли журналістам у прес-службі обласного управління патрульної поліції, інцидент мав місце у центрі Одеси. Зокрема, інспектори отримали виклик, що на вулиці Базарній громадянин погрожує містянам зброєю.

"За вказаною адресою патрульні знайшли чоловіка, який з вікна своєї оселі направляв зброю на перехожих. На місце події також викликали слідчих та спецпідрозділ. Чоловік зачинився в квартирі та не хотів відмикати двері", - розповіли в управлінні.

Вже згодом, після розмови з поліцейськими, він таки відчинив двері помешкання. Як з’ясувалося, в руках "мисливець на перехожих" тримав іграшковий пістолет, проте у кімнатах квартири інспектори виявили плантації коноплі та вже розфасований канабіс. Більш того, у власника кімнатних плантацій знайшли справжню зброю та набої до неї.

Чоловіка затримали. В Одесі вже жартуують, що дивна поведінка "наркобарона" - любов до іграшок – майже зробила його героєм чергового анекдоту. Тобто, якби не грався, то й не попався б.


Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.