Несподівані проблеми на Олімпіаді-2022: Китай вимагає з українців величезні гроші за ПЛР-тест... боб-саней

Український скелетоніст Владислав Гераскевич розповів, що китайська влада вимагає з українців великі гроші за проведення ПЛР-тесту боб-саней, на яких повинна змагатися Лідія Гунько. Про це спортсмен повідомив в Instagram, передають Патріоти України.

“Наша команда зіштовхнулась з черговою проблемою на шляху до Китаю. В цей раз, пов’язана з переправкою боб-саней, на яких Ліда Гунько буде змагатись. Китайська сторона вимагає сплатити величезну суму грошей за ПЛР-тестування боб-саней та усіх речей, які знаходяться у контейнері, в якому це все прибуло у Китай. Як Ви думаєте, звідки будуть брати мазок?” - написав Гераскевич.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...