Несподівано: "Євробачення-2020" відмовилися проводити в Амстердамі

На "Євробаченні-2019" перемогли Нідерланди, тож наступний конкурс буде проведено в цій країні, повідомляють Патріоти України.

Мер столиці Нідерландів Фемке Халсема в офіційному листі повідомила, що "Євробачення-2020" не буде проводитись в Амстердамі.

За її словами, концертний зал, у якому планувався захід, виявився заброньованим. "На жаль, ці бронювання неможливо перенести", - йшлося у листі Халсеми.

На офіційному сайті "Євробачення-2020", з'явилося голосування, в якому можна обрати місто для проведення конкурсу. Остаточне рішення ухвалять у серпні 2019 року.

На Волині 19-річна мама отримала підозру за те, що заморила голодом власну дитину

вівторок, 30 квітень 2024, 22:55

На Волині через умисні дії матері немовля не прожило і двох місяців. ЇЇ підозрюють у тому, що заморила дитину голодом. Про це повідомляє прокуратура Волині, передають Патріоти України. «За процесуального керівництва прокурорів Луцької окружної прокурат...

Одеський суд повернув державі найбільше штучне озеро

вівторок, 30 квітень 2024, 21:41

Господарський суд Одеської області зобов’язав повернути у власність державі найбільше штучне озеро України. Про це повідомляє Одеська обласна прокуратура, передають Патріоти України. Йдеться про озеро Сасик (Кундук) площею 20 тис. га. Воно розташоване ...