Несподівано: Кікабідзе захотів примирення Грузії і Росії

Артист зізнався в любові до російського народу.

Вахтанг Кікабідзе. Фото: Цензор.НЕТ.

Відомий грузинський актор і співак Вахтанг Кікабідзе висловив віру в примирення своєї держави з Росією. Про це він заявив в інтерв'ю "КП", засумнівавшись у тому, що доживе до цього дня, передають Патріоти України.

При цьому артист зізнався в любові до російського народу. "А з нами знаєте, як буде? Одного разу ми помиримося. І якщо буду живий, у чому дуже сумніваюся, я перший приїду на концерт в ім'я цього великого миру. І буду співати. Я дуже люблю російський народ. Дуже", – заявив він.

"І люди наших країн, на мою думку, повинні жити з піснею, з квітами, без стрілянини, ратуючи за свою країну. А так у нас одні неприємності", – сказав Кікабідзе.

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...