Несподівано: Найкращий футболіст в історії України потрапив у список головних невдах

Головним провалом в кар'єрі Андрія Шевченка став його перехід з "Мілана" в "Челсі" в 2006 році.

Андрій Шевченко. Фото: ChangeUA.

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко увійшов до числа семи футболістів, які зіпсували собі кар'єру одним трансфером. Про це повідомляє 90min, передають Патріоти України.

На думку відвідувачів порталу, головним провалом в кар'єрі Шевченка став його перехід з "Мілана" в "Челсі" в 2006 році. Сума трансферу склала 44 мільйони євро, але українцю так і не вдалося заграти в Англії.

Шевченко перейшов в "Мілан" влітку 1999 року з "Динамо" за 24 мільйони євро. Всього за італійський клуб він провів 322 матчі і забив 175 голів, ставши другим бомбардиром в історії клубу. З "Міланом" український форвард ставав чемпіоном Італії, володарем Кубка і Суперкубка країни, а також виграв Лігу чемпіонів. Також в "Мілані" Шевченко виграв головну нагороду в кар'єрі, отримавши "Золотий м'яч" в 2004 році.

Іншими невдалими трансферами визнані: Фернандо Торрес ("Ліверпуль" - "Челсі", 2011), Джек Родуелл ("Евертон" - "Ман Сіті", 2012), Алексіс Санчес ("Арсенал" - "МЮ", 2018), Енді Керролл ("Ньюкасл" - "Ліверпуль", 2011), Робіньо ("Реал" - "Манчестер Сіті", 2008) і Кака ("Мілан" - "Реал", 2009).

Як підтвердити право на відстрочку через інвалідність дружини - роз’яснення юриста

четвер, 2 травень 2024, 14:56

Чоловіки, які мають дружину з інвалідністю III групи, можуть отримати відстрочку від мобілізації. Про те, як підтвердити це право, розповіла юристка Галина Токмач, передають Патріоти України. Правозахисниця пояснила, що мобілізаційним законом, який наб...

Символ незламності українського духу: У Києві з'явився рекордний мурал з Залужним (фото)

четвер, 2 травень 2024, 13:30

У Києві з'явився найбільший мурал, присвячений колишньому Головнокомандувачу Збройних сил України Валерію Залужному, повідомляють Патріоти України. "Ми це зробили! Наш перший і далеко не останній рекорд! Пишаюся тим, що ми робимо і пишаюся тими з ким м...