Несподівано: Українська акторка, яка допомагала воїнам АТО, замислилася про еміграцію (відео)

Алла Мартинюк розповіла, що двоє її дітей підтримують це рішення – вони хочуть навчатися в США на акторському факультеті.

Алла Мартинюк. Фото: Фейсбук.

Популярна українська акторка, співачка і волонтерка Алла Мартинюк, яка регулярно їздила на передову і допомагала військовим АТО на Донбасі, замислилася про переїзд в США, повідомляють Патріоти України.

"Я дуже люблю Київ, люблю свою країну. Але Україна чомусь не дуже мене сприймає як актрису. Я незадоволена своїм творчим ростом і розмірковую переїхати в Америку", – поділилася Мартинюк.

"Знаєте, я така авантюристка. Колись я приїхала в Москву і у мене все вийшло. Я була там дуже успішною, і все було чудово", – зізналася актриса. Мартинюк розповіла, що двоє її дітей підтримують це рішення – вони хочуть навчатися в США на акторському факультеті.

"Вони творчі, знімаються з 3 років. Це їхня велика мрія – здобути там освіту і працювати. А коли ти з дитинства живеш за кордоном, тобі і мова легше дається...", – пояснила вона.

"Звичайно, зараз таке складне становище в нашій країні, я не можу звідси поїхати і кинути всіх своїх близьких. Але я вже зробила деякі кроки, щоб все-таки спробувати себе за кордоном... Подивимося, як карта ляже", – додала Мартинюк. Серед варіантів для переїзду вона назвала Беверлі-Хіллз і Лос-Анджелес.

Джерело: Обозреватель

"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...