Несподіваний "пасажир": У Києві знайшли величезну змію в таксі (фото)

У Києві з квартири втекла змія й залізла в припарковане таксі. Інцидент стався 26 червня. Про це повідомила Kyiv Animal Rescue Group у Facebook, передають Патріоти України.

"Виявилося, що втік маїсовий полоз. Він виліз із погано закритого тераріуму у квартирі, а потім зліз деревом із висоти четвертого поверху. Покинувши будинок, він проповз вулицею значну відстань і заліз в автомобіль, у шпарину між бензобаком і днищем машини", – ідеться в повідомленні.

Відстежити шлях змії господарі змогли завдяки камерам. Вони ж і викликали рятувальників. Для визволення рептилії рятувальники демонтували бензобак. "Після демонтажу бака змію успішно витягнули з порожнини й повернули господарям. Вони намагатимуться більше не допустити втечі рептилії", – додали рятувальники.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...