Несподіваний поворот: Стала відома причина загибелі сина Хрущова

Церемонія поховання відбудеться у жовтні в Москві.

Сергій Хрущов. Фото: Вікіпедія.

Причиною загибелі 84-річного сина першого секретаря ЦК КПРС Микити Хрущова Сергія стало вогнепальне поранення голови. Про це повідомляє AP, передають Патріоти України.

За словами судмедекспертів, ознак насильницької смерті немає. Поліція прибула на місце загибелі минулого четверга додому до Хрущова після дзвінка його дружини. Розслідування закрили, обвинувачень пред’явлено не було.

Молодший Хрущов був науковцем у СРСР і переїхав до США у 1991 році, щоб читати лекції про холодну війну в Університет Брауна. У липні 1999 року він разом з дружиною отримав американське громадянство. «Я почуваюся новонародженим. Це початок нового життя», – казав тоді Сергій Хрущов. В іншому інтерв’ю він заявив, що сподівається, що батько підтримав би його вибір. Церемонія поховання відбудеться у жовтні в Москві.



Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...