Несподіваний секрет довголіття відкрила 102-х річна американка

Жінка у Південній Кароліні у вівторок відсвяткувала свій 102-й день народження з прихожанами церкви та родиною.

Неожиданный секрет долголетия раскрыла отметившая 102-летие американка

"Жительница города Дарлингтон (США) Энни Мэй Белин отметила свой 102-й день рождения в кругу родственников, друзей и прихожан из ее церкви. В момент празднования на имениннице было большое количество украшений, а на голове – корона", пише "Профиль" з посиланням на Local 12, передають Патріоти України. Далі мовою перекладу.

Белин заявила, что один из секретов ее долголетия – не лезть не в свое дело.

"Послушание. А еще попытка заниматься своими делами и не совать нос в чужие дела, если только я сама не готова заняться ими. Я люблю людей, мне нравится общаться", – призналась она.

Долгожительница также рассказала, что больше всего скучает по работе.

"Мне не разрешают работать. Я работала на производстве сигарет и жевательного табака", – объяснила Белин.

Американка добавила, что считает крайне важным следить за собой в любом возрасте: она регулярно делает укладку – каждые две недели в этом ей помогает личный стилист.

Новий скандал: На Закарпатті жінки напали на військових (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:14

19 квітня на Закарпатті стався черговий конфлікт між місцевими жителями та представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Про ситуацію розповіли у Закарпатському обласному ТЦК, передають Патріоти України. Там ...

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...