Нестандартний Великдень: Російська сім'я виявила в пасці пікантний "сюрприз" (фото)

Представник мережі супермаркетів, де було зроблено покупку, в свою чергу, розповів, що магазин провів внутрішнє розслідування.

Мешканка Краснодара напередодні Великодня в одному з супермаркетів купила паску, яка виявилася з пікантною начинкою. Про це повідомляється в Instagram-співтоваристві "Типовий Краснодар", передають Патріоти України.

За словами жінки, традиційну святкову випічку вона купила заздалегідь, ще 14 квітня. А розрізала її тільки на Великдень, а всередині побачила розгорнутий презерватив.

Представник мережі супермаркетів, де було зроблено покупку, в свою чергу, розповів, що магазин провів внутрішнє розслідування. Зокрема, співробітники супермаркету вивчили записи журналів про випуск продукції та відеозаписи з цеху, де пекли паски. Ще одне розслідування знадобилося, щоб дізнатися, чи міг гумовий виріб, потрапити в паску і як би на нього вплинула температура печі.

Комісія зробила висновок, що "чужорідний об'єкт" все ж міг потрапити в паску лише після її виготовлення і упаковки, але ніяк не під час. Однак покупниця не вказала, чи була упаковка цілою при покупці.

Євген Кошовий розповів, чому його донька Варвара навчатиметься в Польщі

неділя, 5 травень 2024, 14:41

Художній керівник і актор студії Квартал 95 Євген Кошовий в інтерв'ю KP розповів, що його старша донька, 16-річна Варвара мріє про велику сцену і тому багато займається вокалом, передають Патріоти України. Кошовий відповів, чому саме Польща імпонує Вар...

Українка Вероніка Мірошниченко зізналась, чому потиснула руку російській тенісистці

неділя, 5 травень 2024, 13:51

Тенісистка Вероніка Мірошниченко, яка має російський паспорт, поділилась спогадами з матчів проти представниць країни-агресора. Українка розповіла, що на емоціях потиснула руку росіянці Анастасії Тиханової, однак після цього ігнорувала всіх спортсменок...