"Нестерпна жорстокість, четверо дітей лишились сиротами": Окупанти в Криму застрелили громадянина Узбекистану (фото)

У Криму 11 травня російські силовики застрелили Набі Рахімова - громадянина Узбекистану, який був батьком чотирьох дітей. Про це повідомляє Кримська правозахисна група на своїй Facebook-сторінці, передають Патріоти України.

Вбивство сталося під час обшуків у будинку Рахімова в селі Дубки. "У Криму, в Сімферопольському районі, в селі Дубки під час обшуку 11 травня 2021 року російські силовики застрелили громадянина Узбекистану, батька чотирьох дітей Набі Рахімова. Тим самим, російською окупаційною владою Криму щодо громадянина Узбекистану було порушено право на життя", - сказано в повідомленні.

Також, за інформацією кримської активістки Муміне Салієвої, співробітники ФСБ відвезли в невідомому напрямку дружину Рахімова Сахібу Бурханову і 15-річного сина. Їх досі сусіди не можуть знайти.

Зазначимо, що Рахімов звертався до ЄСПЛ з позовом проти Росії (порушення статті 3 Конвенції: захист від жорстокого поводження; порушення статті 5 параграф 1, 1 (f) і 4 Конвенції: право на свободу). У 2014 році Європейський суд з прав людини присудив йому компенсацію в сумі 17 000 євро.

У коментарях користувачі відзначили, що це жах і нестерпна жорстокість.

Одноклубники українського футболіста ледь не побилися за право виконати пенальті (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 13:44

У матчі 33 туру чемпіонату Англії з футболу лондонський «Челсі», за який виступає українець Михайло Мудрик, приймав у себе вдома «Евертон». Поєдинок завершився з рахунком 6:0 на користь господарів поля, але запам'ятається він курйозним епізодом – лондо...

25-річна українка організувала "фабрику документів" у Гданську, але щось пішло не так (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 13:02

Польські правоохоронці затримали 25-річну громадянку України, яку підозрюють у підробці документів. Слідчі виявили понад 2750 готових документів, вартість яких на чорному ринку може сягати 14,5 млн злотих (близько 142 млн грн). Про це повідомила Прикор...