"Нет мощи, что была. 70% техники раз**бали": Окупант зізнався, що частина армії Путіна змушена тікати

Захисники України продовжують бити російських окупантів на всіх лініях фронту. Солдат ворожої армії зізнався своїй дружині, що їм доводиться ганебно відступати із зайнятих позицій, передають Патріоти України.

Голова Миколаївської ОДА Віталій Кім у соцмережах опублікував аудіоперехоплення телефонного дзвінка російського окупанта. Ворог розповів, що їх "кинули вмирати", а комусь скаржитися боїться, бо "завалять свої".

"У нас немає вже тієї бойової потужності, яка була. 70% техніки вже немає, її роз**бали всю. Немає підтримки з повітря, немає винищувачів. Не знаю, чому так. Я думав, у Росії все з**бісь, а тут виявляється ні**я не з**бісь. У нас колону, коли ми рухалися, роз**бали частину. Ми з**бались вчасно. Можна сказати, ми тупо з**буємся. Позавчора майор з бригади загинув. Два дні тому два камази в**бали", – розповів окупант своїй дружині.

Вона обурена таким станом справ та поцікавилася, навіщо тоді російських окупантів відправили в Україну. Путінський солдат у відповідь лише скаржився, що він навіть не має зброї.

В Україні отримати штраф можна навіть після добровільного відвідування ТЦК - адвокат пояснив причини

п’ятниця, 17 травень 2024, 14:24

Навіть при добровільній явці до територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК) громадяни можуть бути оштрафовані за порушення правил військового обліку. Адвокат Роман Сімутін пояснив, у яких випадках це можливо. Так, постанова Кабі...

На Закарпатті прикордонник застрелив жителя Дніпра, який намагався незаконно перетнути кордон

п’ятниця, 17 травень 2024, 13:54

Військовослужбовець прикордонного загону застрелив 39-річного жителя Дніпра під час його спроби перетнути українсько-румунський кордон на Закарпатті. Прикордонника вже затримали працівники Державного бюро розслідувань (ДБР), повідомляють Патріоти Украї...