"Нет никакой ссоры, дележа имущества, детей": Відома українська співачка розлучилася з чоловіком

Популярна співачка Поліна Гагаріна офіційно оформила розлучення з чоловіком Дмитром Ісхаковим. Крапку в шлюборозлучному процесі поставив суд, передають Патріоти України.

Поліна і Дмитро розлучилися восени 2019 року після семи років шлюбу. Кажуть, ініціатором виступила сама Поліна. Колишнє подружжя зберегло дружні стосунки заради дітей: у Поліни є 13-річний син Андрій від першого шлюбу, а також спільна з Дмитром 3-річна дочка Мія. Причини розлучення зірки не називають.

Злі язики стверджують, що справа в грошах. Адже Поліна заробляє набагато більше, ніж чоловік і є годувальницею родини. Нібито співачка втомилася тягнути все на собі.


«Немає ніякої сварки, поділу майна, дітей. Все мирно, спокійно. Я не люблю хайпу... Дуже сподіваюся, що все пройде тихо, інтелігентно, по-людськи. Тому що все-таки у нас найкращі діти на світі, яких ми обидва обожнюємо. Ми зараз сконцентровані на їх вихованні. Це найголовніше», - сказала Гагаріна в недавньому інтерв'ю в шоу «Вечірній Ургант».

Бо зупинив автівку: На Волині чоловік напав на поліцейського з металевою трубою

вівторок, 21 травень 2024, 12:29

У селі Мовчанів, що на Волині, затримали 57-річного чоловіка, який накинувся на поліцейських. Про це повідомили у поліції Волинської області, передають Патріоти України. Подія трапилася напередодні, 20 травня, у селі Мовчанів Володимирського району, ко...

"Життя не має сенсу" та "Буде лише гірше": Фонд Яніни Соколової обурив українців дивною соціальною рекламою (фото)

вівторок, 21 травень 2024, 11:59

Медична журналістка Дарина Даниленко опублікувала у мережі фото сітілайту і написала, що хоче, аби цей кринж зняли негайно. «Терміново, бо якщо цей меседж потрапить цільовій аудиторії, то її дії будуть прямопротилежними до того, що написано маленькими ...