"Нетрадиційна медицина": У реабілітаційний заклад для відновлення поранених бійців ЗСУ запросили порнозірку українського походження. Ефект виправдав очікування (відео)

Дівчина без комплексів швидко встановлює приязний контакт з незнайомими чоловіками, займаючись з одужуючими у басейні реабілітаційного центру

Фізіотерапевт з центру реабілітації вважає, що візити "акторки" допомагають ветеранам ЗСУ відновлюватись після поранення. Жінка оголосила збір 1 млн грн на користь постраждалих військових.

У Центр складного ендопротезування, остеоінтеграції та біоніки, в якому проходять реабілітацію українські військові, запросили українку Юлію Сенюк, залучену в індустрію фільмів для дорослих. Автори ініціативи впевнені, що подібне використання жінки допоможе відновитись бійцям ЗСУ. Репортаж з реабілітаційного центру опубліковано на порталі Deutsche Welle.

У репортажі розповіли, що Сенюк у титрах підписана псевдонімом "Джозефіна Джексон". Жінку показали під час проведення реабілітаційних занять у басейні. Військові з різними наслідками поранень плавають, водночас їм допомагають тренери та учасниця фільмів для дорослих.

Бійці поділились враженнями від зустрічі із Сенюк. Наприклад, ветеран Олександр вважає це "прикольним".

"Ментально дуже прикольно. Це щось! Та цього не може бути! Я навіть поголився!"

Жінка пояснила, що бере участь у реабілітації військових, які втратили кінцівки. З її слів, ідеться про "психологічну підтримку". Спершу вона не планувала у такий спосіб допомагати бійцям. Однак, коли її запросили, то погодилась, щоб "розбавити ситуацію та підняти настрій".

На відео показали, як Юлія промовляє кілька слів англійською, плаває разом з ветеранами у басейні та фотографується. Фізіотерапевт Дмитро Ткаченко зауважив, що використання жінки під час реабілітації позитивно впливає на відновлення: чоловіки краще працюють на тренажерах і у них покращується настрій.

Зазначимо, Юлія Сенюк на сторінці Instagram оголосила збір 1 млн грн на потреби ветеранів.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...