Невдаха року: У Львові злодій застряг на балконі, поліціянти його спочатку визволили, потім заарештували

У Львові злодій намагався пограбувати квартиру, але застряг між поручнями балкона, коли його помітили господарі. Поліціянти спочатку визволили горе-грабіжника, а потім його заарештували, передають Патріоти України.

Як повідомляє Патрульна поліція Львівської області, біля 5 години ранку на лінію 102 зателефонувала мешканка багатоповерхівки на вулиці Симона Петлюри й повідомила, що до її квартири проник невідомий. Зловмисник розбив вікно і заліз у помешкання. Коли зрозумів, що його помітили господарі, намагався втекти через балкон назад. Але він застряг на балконі та не зміг спуститися.
«Коли патрульні 1 батальйону приїхали на місце події, то побачили на балконі другого поверху невідомого. Поліцейський піднявся туди й допоміг йому злізти. Інспектори надали 28-річному чоловіку домедичну допомогу, адже він поранив руки, коли розбив вікно», — розповіли у поліції. Повідомляється також, що невдаху-грабіжника шпиталізували до медичного закладу, оскільки у нього були ознаки наркотичного сп’яніння.

В Україні запустили електронну чергу до ТЦК: Як записатися і що треба знати

понеділок, 20 травень 2024, 2:35

Міністерство оборони розпочало тестування свого нового сервісу - електронної черги до ТЦК та СП. Попередній запис уже доступний у 19 територіальних центрах комплектування. Про це повідомили в офіційному Telegram-каналі Міноборони. Так, тестування серві...

Колишній абсолютний чемпіон Леннокс Льюїс прокоментував перемогу Усика

неділя, 19 травень 2024, 23:55

Колишній абсолютний чемпіон Леннокс Льюїс привітав Олександра Усика з перемогою над Тайсоном Ф’юрі. Відповідний текст він написав у соцмережі Х, передають Патріоти України. «Сьогодні ввечері ми стали свідками приголомшливого бою і твору історії. Я ради...