Невдала гастроль з Росії: В Україні вперше за десятиліття посадили "злодія в законі"

Три роки позбавлення волі отримав «вор в законі» на прізвисько «Принц». Такий вирок сьогодні, 24 червня, виніс Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя, повідомляють Патріоти України із посиланням на прес-службу Нацполіції.

Представник верхівки кримінального світу, який перебуває в санкційному списку РНБО, скоїв злочини на території України. Розглянувши матеріали кримінального провадження по суті та вислухавши доводи правоохоронців, суд визнав «вора в законі» винним у скоєнні кримінального правопорушення, пов’язаного з незаконним обігом зброї.

Сьогодні, 24 червня, у залі суду «Принцу» було оголошено вирок, яким його засуджено до трьох років позбавлення волі. Нагадаємо, 26 травня цього року вищезгаданий суд ухвалив рішення про взяття «Принца» під варту терміном на 60 діб.

Раніше, у рамках системної боротьби з поширенням в Україні злочинного впливу представниками верхівки кримінального середовище, поліція затримала двох найвпливовіших в Україні «ворів в законі» – «Умку» та «Лашу Свана», а суд взяв їх під варту.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...