Невдалий виліт з України: Скандального екс-нардепа Микитася знову посадили на "ланцюг"

На Микитася повторно наділи електронний браслет

Правоохоронці наділи електронний браслет на колишнього депутата Верховної ради Максима Микитася. Про це повідомив його адвокат Олександр Лисак, зазначають Патріоти України. За словами захисника, нещодавно браслет зняли, так як екс-парламентарій отримав дозвіл САП тимчасово вилетіти з країни.

"У нього за рішенням суду було зобов'язання носити електронний браслет, але його зняли недавно, так як він отримав дозвіл САП тимчасово вилетіти з країни. Сьогодні дозвіл скасували і знову наділи браслет", - розповів захисник.

Адвокат зазначив, що йому не відомі причини, чому скасовано дозвіл на виліт з країни Микитася. Лисак наголосив, що має намір оскаржити незаконні дії правоохоронців щодо свого клієнта. Нагадаємо, прикордонники зняли з літака екс-нардепа Максима Микитася при спробі покинути Україну.

Раніше Лисак повідомляв, що Микитась раніше отримав від прокурорів Національного антикорупційного бюро України та Спеціалізованої антикорупційної прокуратури офіційний дозвіл вилетіти до Великобританії.

Додамо також, раніше Вищий антикорупційний суд України призначив Микитасю запобіжний захід у вигляді застави в сумі 5,5 млн гривень. За нього внесли заставу, і екс-нардепа відпустили.

Джерело: РБК-Україна

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...