Невдало попарив ноги: Український політолог, який виступає на росТБ, потрапив у реанімацію

На російських шоу В'ячеслав Ковтун грає роль "дуболома-українця, який з його істериками створює збірний образ ма***нутого".

Український політолог В'ячеслав Ковтун, який часто з'являється на політичних шоу на російських каналах і стає там предметом насмішок, потрапив в реанімацію перед ефіром на пропагандистському каналі "Росія 1", передають Патріоти України.

Як пишуть російські ЗМІ з посиланням на Костянтина Долгова, який так само, як і Ковтун часто "світиться" на Кремль ТБ, 51-річний політолог ледь не помер після того, як попарив ноги. "Йому стало погано, у лікарні у нього виявився діабет. Зараз ніби Ковтун вже оклигав", - цитують чоловіка різні видання.

При цьому, пишуть "РИА Новости", офіційної інформації від рідних і близьких Ковтуна про його госпіталізацію поки немає. Як відомо, гості пропагандистських російських телешоу отримують чималі гонорари. Зокрема, за інформацією відомого журналіста Дениса Казанського, саме киянин В'ячеслав Ковтун є "найдорожчим" гостем ефірів. Його місячний заробіток з усіх шоу та каналів ще в 2017 році становив від 230 до 322 тис. грн. Крім того, політолог нібито живе в комфортній квартирі в Бутирському районі Москви.

Додамо, що, як свого часу написала "Комсомольська правда", на російських шоу Ковтун грає роль "дуболома-українця, який з його істериками створює збірний образ ма***нутого", і тим самим грає на руку пропагандистам.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...