Невідомий науці вид: В Австралії зловили акулу з "людською посмішкою" (фото)

Невідомий вид. В Австралії зловили акулу з "людською посмішкою". ФОТО

Біля узбережжя Австралії рибалки спіймали незвичайну глибоководну акулу з витріщеними очима, грубою шкірою та усмішкою, що дуже схожа на людську, передають Патріоти України.

Рибалка впіймав рибу на глибині близько 650 метрів біля узбережжя Нового Південного Уельсу в Австралії. Вчені не впевнені, до якого виду може належати ця акула.

Найбільш поширене припущення — сигарна бразильська акула (Isistius brasiliensis). Також експерти припускають, що це може бути акула-гоблін (Mitsukurina owstoni) або різновид акули, що світиться (Etmopteridae).

Фото: Trapman Bermagui / Facebook

Сам рибалка, який спіймав рибу, не згоден з припущеннями — він вважає, що це Ковтаюча короткоплавцева акула (Centrophorus moluccensis).

Крістофер Лоу, директор Лабораторії акул у Каліфорнійському державному університеті в Лонг-Біч, припускає, що рибалці міг потрапити зовсім новий вид акул, який ми досі не зустрічали.

Не хотів отримувати російське громадянство : 88-річний дідусь самотужки вийшов з окупованої частини Донеччини

середа, 24 квітень 2024, 15:50

88-річний мешканець селища Очеретине Донецької області Іван Якович зміг самостійно вибратися з окупації. Росіяни забрали у чоловіка український паспорт, щоб замінити його на російський, передають Патріоти України. Як розповів очільник Донецької обласн...

Якщо завтра війна: Опитування показало, де у Європі громадяни найбільше готові захищати свої країни

середа, 24 квітень 2024, 15:30

Громадяни Вірменії, Азербайджану, Грузії, Косова, України, Албанії та Молдови найбільше серед європейців готові воювати за свою країну у разі потенційної небезпеки, передають Патріоти України.. Як повідомляє "Європейська правда", про це свідчать дані ...