Невідомий вів переписку від її імені: В Ужгороді зниклу 36-річну жінку знайшли вбитою з пакетом на голові

В Ужгороді знайшли вбитою 36-річну Габріеллу Яцкович, яка пропала безвісти майже два тижні тому. Тіло жінки з пакетом на голові виявили 12 січня на горищі будинку її матері, яка нещодавно померла. За попередніми даними, Яцкович могли задушити, пише місцеве видання Закапаття онлайн з посиланням на власні джерела, зазначають Патріоти України.

Повідомляється також, що кілька днів невідомий від імені Яцкович посилав з її мобільного телефону повідомлення, в яких стверджував, що жінка нібито поїхала до Єгипту. В якості "доказу" її друзям навіть надсилалися фотографії з "відпочинку", завантажені з Мережі й датовані 2019 роком.

Останній контакт з телефону вбитої був зафіксований поблизу міста Виноградів Берегівського району Закарпатської області. "Метою (зловмисника, – ред.) було відтягнути виявлення факту вбивства, ймовірно, щоби в той час, коли приховане стане явним, за терміном давності було стерто відео з камер зовнішнього спостереження в довколишніх об'єктах. Тобто, цілком можливо, мова йде про людину, причетну до кримінальних сфер", — йдеться у матеріалі.

Зв'язок з мешканкою Ужгорода зник 1 січня. Жінка залишила вдома без нагляду собаку і без попередження не вийшла на роботу, хоча, за словами знайомих, була "дуже відповідальною". Тривогу забила подруга покійної та звернулася в поліцію ще кілька днів тому. Спочатку заяві не надали серйозного значення, діяти почали лише після значного розголосу в соцмережах. Яцкович раніше жила на орендованій квартирі, а вказаний будинок повинен був перейти їй у спадок після смерті матері. Також на загиблу було оформлено земельну ділянку.

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...