Невідповідний дрес-код та фейс-контроль: У Кременчуці прокурор з боєм пробивався погуляти до нічного клубу

Прокурор отримав перелом носа та забої.

У Кременчуці Полтавської області охоронці нічного клубу побили співробітника прокуратури, повідомляють Патріоти України.

Інцидент стався у неділю ввечері. Співробітник прокуратури хотів пройти до нічного клубу, але охорона відмовила йому, зіславшись на невідповідність його одягу дрес-коду закладу. Після цього між прокурором та охоронцями закладу виникла суперечка. У результаті охоронці завдали прокуророві кілька ударів по різних частинах тіла.

Як стало відомо, потерпілий отримав перелом носа та забої. Розпочато розслідування за ст. 122 КК України (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження).

Джерело: УНН

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...