Невігласи за кермом: На Дніпропетровщині Skoda в'їхав у мінімаркет, двоє у важкому стані

На Дніпропетровщині водій  Skoda Octavia не впорався з керуванням та в’їхав у мінімаркет.  Двоє людей у важкому стан

Поблизу Новоселівки Новомосковського району на Дніпропетровщині водій автомобіля Skoda Octavia не впорався з керуванням та в'їхав у мінімаркет. Унаслідок ДТП постраждало двоє людей, вони у важкому стані, повідомили в пресслужбі ДСНС області, зазначають Патріоти України.

"На автошляху "М-04" водій легкового автомобіля Skoda Octavia не впорався з керуванням та зіткнувся з мінімаркетом "Маяк". Двоє людей опинились затислими в автомобілі та потребували допомоги. Рятувальники деблокували двох постраждалих з автомобіля та передали працівникам швидкої медичної допомоги для подальшої госпіталізації до лікарні", - сказано в повідомленні.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...