"Невинне" суто розважальне шоу: Коля Сєрга назвав один з основних інструментів Путіна, який впливає на росіян

Український поет, музикант, телеведучий Микола (Коля) Сєрга, який захищає Україну від російських окупантів, переконаний, що російське розважальне шоу Comedy Club є одним із найуспішніших інструментів кремлівської пропаганди. Про це він розповів у подкасті GLOSTER FM, передають Патріоти України.

За допомогою Comedy Club росіянам роками навіювали власну другосортність, щоб громадяни не бажали кращого життя, а задовольнялися розбитими дорогами й туалетами на вулиці. За допомогою гумористичного продукту президент РФ Володимир Путін і його уряд впроваджують своєму народові потрібні "цінності", вважає Сєрга.

"Comedy Club – один з основних інструментів Путіна. Бо гумор – це культурний продукт, який дуже швидко дає посланню зайти в обхід твоїх свідомих захистів. Через Comedy Club було дуже багато впроваджень ксенофобії, "малых народов", знецінювання. Дуже багато меседжів. Саме тому Comedy Club Production належить "Газпром-Медіа Холдингу", який є частиною "Газпрому", а "Газпром" належить Путіну. Він був для цього викуплений і впроваджений. Це дуже потужний інструмент", – каже Сєрга.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...