Невиправдана втрата: На Полтавщині мікроавтобус на смерть збив патрульну, яка оформлювала порушення

Попри намагання поліцейських реанімувати свою колегу й оперативно надану їй домедичну допомогу, патрульна померла на місці.

У середу, 2 жовтня, у Полтавській області під час перевірки водія на трасі загинула 35-річна патрульна поліцейська Марина Фетч. Про це повідомили у Патрульній поліції України, передають Патріоти України.

Інцидент стався на трасі Київ-Харків-Довжанський у місті Лубни близько 16-ї години. За інформацією поліції, патрульні поста дорожньої станції після нетривалого переслідування зупинили автомобіль Volkswagen Passat, який був в орієнтуванні.

Під час огляду у водія та у салоні авто Volkswagen Passat виявили предмети, схожі на зброю, а сам водій мав ознаки алкогольного сп’яніння.

Для перевірки водія на стан сп’яніння та оформлення адмінпротоколу Марина Фетч зупинила мікроавтобус Mercedes Sprinter, щоб залучити його водія свідком у справі. У цей час інший Mercedes Sprinter на високій швидкості наїхав на патрульну і зіткнувся із зупиненим на узбіччі мікроавтобусом.

Попри намагання поліцейських реанімувати свою колегу й оперативно надану їй домедичну допомогу, патрульна померла на місці. На превеликий жаль, Марина отримала травми несумісні з життям. Наразі з'ясовуються усі обставини цієї страшної ДТП.

Марина Фетч несла службу в лавах патрульної поліції Полтавської області з жовтня 2017 року. Для колег вона назавжди залишиться щирою, чуйною, доброю й відданою своїй справі колегою. У Марини залишився 10-річний син, який вже ніколи не дочекається мами вдома.

"Намагатимуся домовитись": Український боксер-чемпіон зробив дивну заяву щодо Путіна

вівторок, 16 квітень 2024, 23:53

Тимчасовий чемпіон WBC Сергій Богачук відповів на запитання про те, що зробив би з російським диктатором Володимиром Путіним. Про це повідомляє Sport-express, передають Патріоти України. Сергія Богачука запитали, що б він зробив, якби його зачинили в о...

"Творці зла повністю уподібнюються сатані": У Росії суд оштрафував 86-річного священника з Кубані (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:14

На Кубані суд оштрафував 86-річного священника на 150 тис. рублів у кримінальній справі про «дискредитацію» російських військових. Про це повідомляє російське ЗМІ «Медиазона», передають Патріоти України. Зазначається, що справу проти священника Віктора...