"Незабаром тільки божевільні не виберуть електрокар", - віце-президент Volkswagen

Метью Ренна, віце-президент VW по електротранспорту, заявив, що стратегія компанії щодо електричного транспорту починає приносити плоди. Переломний момент близький, впевнений він, і незабаром "ви будете виглядати божевільним", якщо віддасте перевагу бензину, передають Патріоти України.

Під час автосалону, що проходить у Лос-Анджелесі, журналісти Electrek спіймали віце-президента Volkswagen Метью Ренну в кулуарах і взяли у нього інтерв'ю про перспективи електрокарів, які на тлі дизельгейту стали для VW найважливішим напрямком розвитку.

"Коли люди побачать інтригуючий продукт, який, природно, поєднує запас ходу, можливості швидкої зарядки і ціну з технологією і зовнішніми факторами, такими як дилерські представництва та інфраструктура, коли всі ці фактори співпадуть, тоді ви будете божевільним, якщо не купите електромобіль. Цього дня всі ми чекаємо і наближаємо його, як можемо", - заявив топ-менеджер.

Його також попросили назвати найбільшу складність, з якою доведеться зіткнутися електротранспорту в найближчі півроку. Ренна, який п'ять років пропрацював у компанії Tesla над створенням Model S і Model X, відповів так: "Вперше автоіндустрію очікують зміни такого масштабу".

"Ми застигли в своїх процесах і досвіді. Нам доведеться перенавчатися і переосмислювати ці речі. Ми повинні почати використовувати ті м'язи, які не застосовували в автоіндустрії дуже давно. Так що я думаю, що це буде серйозний виклик для індустрії", - сказав він.

Що стосується переломного моменту, який наближається, то, на думку керівництва VW, велике значення можуть мати зміни в законодавстві. "Якщо [на виборах президента США] переможуть демократи, можуть стартувати великі ініціативи в області електротранспорту", - припустив топ-менеджер.

Днями виконавчий директор VW Герберт Дисс пообіцяв інвесторам, що новий електромобіль компанії ID.3 буде на 40% дешевше у виробництві, ніж e-Golf. Колосальна економія - результат використання спеціально розробленої платформи для електротранспорту MEB.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...