Незручно вийшло: ТОП-5 знаменитостей на "Голосі країни", до яких ніхто не повернувся (фото, відео)

Минулої неділі на шоу "Голос країни" феєрично виступила співачка та актриса Надія Мейхер. Вона виконала пісню Mon Mec a Moi зірки французького шансону Патрісії Каас і розвернула всі чотири суддівських крісла. За словами Мейхер, вона прийшла перевірити свої сили, як свого часу зробили й інші зірки - серед них Камалія, Наталя Могилевська, Злата, Огнєвіч, Юрій Ткач, Katya Chilly, Алла Кудлай та інші, передають Патріоти України.

Ірина Філатова (2012)

У другому сезоні "Голосу країни" взяла участь Ірина Філатова - солістка популярної у 1990-ті роки групи "Аква Віта". Після розпаду цієї групи вона створила ще одну - Phila, з якою записала тільки 5 пісень. Колектив розпався через відсутність фінансування, а Ірина стала працювати стюардесою.

На сліпих прослуховуваннях Філатова виконала пісню Сема Брауна Stop. Однак ніхто з суддів до неї не повернувся, що викликало сльози відчаю у зірки 90-х. Особливо її засмутив той факт, що її голос не впізнав Олександр Пономарьов, з яким вона близько дружила і свого часу виступала на одних і тих же концертних майданчиках.

Євген Сморигін (2012)

Відомий білоруський і український комік і телеведучий Євген Сморигін у 2012 році прийшов підкорювати шоу з піснею "Ой, то не вечір", яку заспівав голосом бабусі. Відзначимо, що в 2009-2010 роках він був ведучим шоу "Україна має талант" в парі з Дмитром Танковичем і паралельно працював над різними білоруськими, українськими та російськими телепроектами.

Артист не розвернув до себе жодного суддю, а участь в популярному шоу було для нього, скоріше, жартом.

Юлія Лорд (2013)

У третьому сезоні "Голосу країни" засвітилася ще одна популярна в 1990-х роках співачка Юлія Лорд. У 1997 році вона стала лауреатом фестивалю "Червона рута", а її хіт "Танець душ" лунав практично всюди. Незважаючи на те, що співачка весь час працювала над своєю творчістю, її кар'єра не розвивалася.

На сліпих прослуховуваннях Юлія Лорд виконала українську версію хіта групи Nirvana "Smells Like Teen Spirit", але ніхто з наставників до артистки не повернувся. Відзначимо, що судді (Олександр Пономарьов, Олег Скрипка, Святослав Вакарчук) раніше спілкувалися і виступали разом зі співачкою на одних майданчиках.

Марина Одольська (2014 року)

Заслужена артистка України Марина Одольська прийшла на сліпі прослуховування шоу "Голос країни" під прізвищем чоловіка Іванова. Нагадаємо, в травні 1995 року Одольська посіла перше місце в номінації "поп-музика" на Всеукраїнському конкурсі "Червона рута", потім підписала контракт з "Територією А", багато гастролювала, але згодом вийшла заміж і пішла в декрет.

У 2014 році співачка вирішила нагадати про себе і виконала свій хіт "Розлука", який в 90-х звучав з усіх радіостанцій. Однак ніхто із зіркових тренерів до неї не розвернувся, а Ані Лорак, впізнавши її голос, здивувалася, для чого вона зважилася на такий експеримент. За словами Одольської, їй не вистачало адреналіну і вона засиділася в декреті. Той факт, що до неї ніхто не розвернувся, дуже засмутив співачку.

Павло Зібров (2016)

Народний артист України Павло Зібров прийшов підкорювати шоу "Голос країни-6". Маститий співак зізнався, що віришив зробити це не заради нового витка кар'єри, а щоб підтримати молодих артистів. Щоб заплутати суддів, він виконав не свій хіт, а оперну композицію "Арія містера Х".

На подив, ніхто із зіркових тренерів не повернувся до Зіброва. Коли музика закінчилася, всі судді були в шоці, а Потап навіть встав на коліна, попросивши вибачення за те, що не впізнав голос Зіброва.

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...

В Україні очікується зміна погоди на вихідних: Синоптики озвучили детальний прогноз

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:24

На вихідних в Україні нарешті відступлять заморозки й почне поступово теплішати. Так, в областях температура повітря в денні години зросте до +17+24 градусів, передають Патріоти України. Як свідчать дані Укргідрометцентру, у більшості областей очікуєт...