Незважаючи на українофобські погляди: Кондратюк розповів, чому музичного критика Сосєдова покликали в журі програми "Шанс"

Скандального російського музичного критика й телеведучого Сергія Сосєдова запросили в українську програму "Шанс", тому що він сподобався на кастингу і керівництво каналу СТБ вважало це правильним, заявив шоумен Ігор Кондратюк. Він додав, що як продюсер розуміє це рішення, адже публіка "прекрасно реагувала" на образ Сосєдова. Про те, чому росіянин з'явився серед членів журі "Шансу", Кондратюк розповів у програмі Сергія Іванова "Антиподи". Запис розмови було опубліковано на YouTube-каналі ISLND TV, передають Патріоти України.

Український шоумен заявив, що музичний критик у проєкті "грав роль" і справлявся досить непогано. Сосєдов, як зазначив Кондратюк, "може нескінченно говорити про музику" та "достатньо підкований, особливо щодо радянської естради". "Навіщо були росіяни в нашому журі? Так вважалося правильним керівництвом каналу СТБ", – сказав продюсер.

Він додав, що на кастингу членів журі російський телеведучий дуже сподобався творцям "Шансу". "У Сосєдова були резони, говорю тобі як телевізійний продюсер, бути в ефірі. Тому що він реально мав образ і на нього чудово реагувала публіка: від захоплення до ненависті. Тобто він ідеальний, у цьому випадку, учасник журі", – заявив Кондратюк.

Він додав, що особисто в нього з росіянином були лише робочі стосунки, він із ним не дружив і не може сказати, який він як людина. Щодо українофобних поглядів музичного критика, то вони, судячи зі слів Кондратюка, проявлялися ще до початку російської агресії.

Наприклад, влітку 2013 року промо програми знімалося в Криму. Тоді, коли компанія сиділа за вином, Сосєдов сказав, що має друзів, які вважають Крим російським. "Ми йому сказали, що про це думаємо. Ми сказали, що ваша великодержавна маячня, дякувати богу, нікому не цікава", – згадав український продюсер.

Кондратюк додав, що росіян у "Шансі" в перші роки проєкту не було, хіба що співачка Анастасія Стоцька – киянка, яка будувала кар'єру в РФ.

Сам шоумен стверджує, що його росіяни в "Шансі" не цікавили. Кондратюк сказав, що його навіть запрошували бути продюсером "Х-фактора", але його позиція відрізнялася від позиції продюсера каналу СТБ. Це навіть призвело до "сутички", як висловився телеведучий.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...