Незважаючи на усі скандали: Експерт назвав секрет ідеального шлюбу Кейт і принца Вільяма

Кейт Міддлтон вийшла заміж 9 років тому, і за ці роки вона проявила себе як вірна і зразкова дружина спадкоємця на британський престол.

Кейт Міддлтон – одна з найбільш обговорюваних персон королівської сім'ї. Її особистість розбурхує уяву публіки з різних причин. Найчастіше в пресі миготять її стильні і яскраві образи, а також секрети їх створення. Але іноді предметом обговорення стають і інші вміння знаменитої британської красуні. Приміром, її жіночі і материнські якості, вміння створити атмосферу в сім'ї, а також бути ідеальною дружиною для свого чоловіка – принца Вільяма. Причому часто в цих розмовах висловлюють свою думку навіть експерти, зазначають Патріоти України.

Кейт Міддлтон вийшла заміж 9 років тому, і за ці роки вона проявила себе як вірна і зразкова дружина спадкоємця на британський престол. Багато шанувальників так і бачать її в ролі наступної королеви. Але фахівець зазначає, що сила Міддлтон в іншому. Так, Кейт – не лідер, а чудовий партнер для свого обранця. «У якомусь сенсі у Кейт і Вільяма сучасний королівський шлюб, вони одружилися по любові, – цитує видання People Сару Гріствуд, яка написала книгу «Єлизавета: королева і корона». – Але з іншого боку, це виглядає старомодно, оскільки основне завдання Міддлтон – підтримувати чоловіка».

Як вважає королівський біограф Пенні Юнор, саме ця підтримка – запорука успіху майбутнього монарха. Водночас він визнає: Кейт – справжня зірка, але вона вміє залишатися на своєму місці. «Вона ніколи не намагається його затьмарити, при цьому їй завжди є що сказати, – пояснює позицію Кейт Юнор. – Я думаю, що в цьому Кейт схожа на принца Філіпа, чоловіка Єлизавети II».

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.